Χειροποίητα κοσμήματα anello.gr

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επιστροφές

Πολιτική Επιστροφών

Εάν η παραγγελία σας από το anello δεν σας ικανοποιεί τότε μπορείτε να επιστρέψετε τα είδη και εμείς θα σας τα αλλάξουμε η θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα.

Για όλες τις επιστροφές προϊόντων είναι απαραίτητο, τα προϊόντα να είναι στην αρχική τους συσκευασία, με όλες τις ετικέτες, αχρησιμοποίητα και να επιστραφούν σε διάστημα εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας. Για να αποστείλετε το δέμα σας επικοινωνήστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών που σας παρέδωσε το δέμα αναφέροντας ότι πρόκειται για αποστολή προς την εταιρία anelo ( ΤΟΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ), προκειμένου να παραλάβει το δέμα προς επιστροφή και να δρομολογηθεί η διαδικασία. Στη συνέχεια τοποθετείται μέσα στο πακέτο, ένα σημείωμα το οποίο θα πρέπει να αναφέρει τι αλλαγή θέλετε να κάνετε και το παραδίδετε στην εταιρία ταχυμεταφορών (courier). Μόλις παραλάβουμε το δέμα θα κάνουμε την αλλαγή και θα σας το επιστρέψουμε. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα επικοινωνήσουμε μαζί μας για να συζητήσουμε μαζί την αντικατάσταση της παραγγελίας σας.

Εάν δεν θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν/προϊόντα με κάτι άλλο παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσετε σχετικά έτσι ώστε να σας επιστρέψουμε το ποσό της αγοράς.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Σε περίπτωση που ο πελάτης χρειαστεί να επιστρέψει το δέμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά, θα υπάρχει χρέωση 5€ για τα έξοδα αποστολής (courier).

Χρώματα
Όσον αφορά τα χρώματα των προϊόντων μας έχουμε κάνει ότι είναι δυνατό για να μπορείτε να καταλάβετε το πραγματικό τους χρώμα. Παρόλα αυτά επειδή οι οθόνες των υπολογιστών ποικίλουν δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα χρώματα στην οθόνη του υπολογιστή σας θα είναι ακριβής.

Επιστροφή χρημάτων
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε τη παραγγελία σας και απαιτείται επιστροφή του ποσού αγοράς επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. γράφοντας τον τραπεζικό λογαριασμό που θέλετε να σας πιστώσουμε τα χρήματα.

Όταν επιστραφεί το δέμα σας στις εγκαταστάσεις του anello, εξετάζεται για να επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε ότι παραλάβαμε το δέμα σας και επιπλέον θα σας επιβεβαιώσουμε αν μπορεί να γίνει η επιστροφή των χρημάτων σας. Εφόσον η επιστροφή των χρημάτων σας έχει επιβεβαιωθεί θα σας καταθέσουμε το ποσό της επιστροφής στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός 5ημερών.

Καθυστερημένη/Χαμένη επιστροφή χρημάτων.
Εάν δεν έχετε παραλάβει την επιστροφή χρημάτων μέσα στο προκαθορισμένο διάστημα (όπως αναφέρεται παραπάνω), πρώτα ελέγξτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό ξανά.

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα σας, διότι συχνά μεσολαβεί ένα διάστημα μέχρι να επεξεργαστούν τις πληροφορίες.

Εάν έχετε κάνει τα παραπάνω και ακόμα δεν έχετε παραλάβει την επιστροφή χρημάτων τότε επικοινωνήστε μαζί στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες

Τρόποι πληρωμής

Τρόποι αποστολής

Επιστροφές

Πολιτική απορρήτου

Επικοινωνία

Το καλάθι μου

AD FAVORI

Βρείτε μας στα social media...

facebook black anello χειροποίητα κοσμήματαinstagram anello black χειροποίητα κοσμήματα

 φθηνά χειροποίητα κοσμήματα

Εγγραφείτε για Προσφορές & Κουπόνια